17 janvier 2022
Indenova by Lleida.net signa un contracte per digitalitzar els processos de l'Organisme Supervisor de Contractacions del Perú
Madrid, 17 de gener.- InDenova by Lleida.net (BME:LLN) (OTCQX:LLEIF) (EPA:ALLLN) ha signat un contracte amb l'Organisme Supervisor de les Contractacions de l'Estat del Perú (OSCE) per digitalitzar tots els processos d'arbitratge entre empreses i el país americà.
El sistema implementat per InDenova by Lleida.net facilitarà i accelerarà els processos de controvèrsia entre contractistes i les entitats compradores del Perú.
La base tecnològica del servei és la plataforma eSigna BPM en modalitat SaaS desenvolupada per la companyia.
El projecte està finançat pel Banco Interamericano de Desarrollo (BID).
El contracte, amb una durada de tres anys, representarà per a Lleida.net uns 400.000 euros.
"Signar un contracte d'aquestes característiques al Perú ens permetrà consolidar el nostre model SaaS al país, i serà clau per continuar creixent a la regió", va explicar Sisco Sapena, CEO i fundador de Lleida.net.
L'Organisme Supervisor de les Contractacions de l'Estat és un organisme tècnic especialitzat del Perú adscrit al Ministeri d'Economia i Finances. Té com a finalitat promoure el compliment de la normativa de contractacions de l'Estat.
Fa dues setmanes, la companyia va anunciar la firma d'un acord amb el banc peruà Interbank per emetre 100.000 identitats digitals i canalitzar mig milió de transaccions el 2022.
Indenova va ser adquirida en un cent per cent per part de la cotitzada espanyola el 29 de novembre passat després de l'aprovació de la Junta General, en el primer pas de la seva expansió inorgànica.
La filial manté una important presència precisament al Perú, i compta entre els seus clients, entre d'altres, amb el Banc Central de la Reserva, Sanitas, l'Organisme de Supervisió del Transport (OSITRAN), Lima Airport Partners (LAP) i el Col·legi de Notaris de Llima.
Lleida.net és líder europeu en la indústria de la notificació, signatura i contractació electrònica certificades i cotitza a Espanya, França i els Estats Units.
La seva tecnologia ha rebut més de 200 patents per part de 63 països dels cinc continents, i la cartera de propietat intel·lectual és una de les més importants de la indústria en l'àmbit mundial.